Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: First Timers

Lockup: First Timers

19/04/2017 | Flixfilm

Se Lockup: First Timers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne serie viser chokket ved at komme i fængsel set fra de nyankommendes synsvinkel, herunder teenagere, narkomaner og en tidligere betjent.


Se Lockup: First Timers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLockup: First Timers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: First Timers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockup: First Timers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: First Timers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: First Timers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar