Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: Maximum Security

Lockup: Maximum Security

26/02/2017 | Flixfilm

Se Lockup: Maximum Security på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Kom inden for i et af USA's hårdeste fængsler med maksimal sikkerhed, hvor NATO-pigtråd, spændinger blandt de indsatte og fare for personalet er dagligdag.


Se Lockup: Maximum Security på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLockup: Maximum Security (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Maximum Security (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockup: Maximum Security herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: Maximum Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: Maximum Security (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar