Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: Maximum Security

Lockup: Maximum Security

26/02/2017 | Flixfilm

Lockup: Maximum Security på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Kom inden for i et af USA's hårdeste fængsler med maksimal sikkerhed, hvor NATO-pigtråd, spændinger blandt de indsatte og fare for personalet er dagligdag.

Lockup: Maximum Security (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lockup: Maximum Security på YouTube.Se Lockup: Maximum Security på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Maximum Security (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: Maximum Security (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lockup: Maximum Security, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lockup: Maximum Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar