Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: Maximum Security

Lockup: Maximum Security

26/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Lockup: Maximum Security på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Kom inden for i et af USA's hårdeste fængsler med maksimal sikkerhed, hvor NATO-pigtråd, spændinger blandt de indsatte og fare for personalet er dagligdag.


Se Lockup: Maximum Security på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lockup: Maximum Security (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Maximum Security (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockup: Maximum Security herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: Maximum Security er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: Maximum Security (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar