Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: State Prisons

Lockup: State Prisons

15/11/2017 | Flixfilm

Se Lockup: State Prisons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et kamerahold følger fangerne, når de interagerer med andre indsatte, deltager i høringer og forsøger at få noget ud af deres liv bag tremmer.


Se Lockup: State Prisons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLockup: State Prisons (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: State Prisons (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockup: State Prisons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: State Prisons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: State Prisons (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar