Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loco Love

Loco Love

20/12/2014 | Flixfilm

Se Loco Love på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Bryan Lewis
Skuespillere: Eliud Figueroa, Laura Harring, Roy Werner, Gerardo Mejía
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da han mister sin restaurant, går Donald med til at gifte sig med sin gartners søster, så hun kan få opholdstilladelse. Til gengæld får han en helt ny restaurant.


Se Loco Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoco Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loco Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loco Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loco Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loco Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar