Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loco Love

Loco Love

20/12/2014 | Flixfilm

Loco Love på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Bryan Lewis
Skuespillere: Laura Harring, Roy Werner, Gerardo Mejía
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da han mister sin restaurant, går Donald med til at gifte sig med sin gartners søster, så hun kan få opholdstilladelse. Til gengæld får han en helt ny restaurant.Se Loco Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Loco Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Loco Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Loco Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loco Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loco Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loco Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar