Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Locombianos

Locombianos

10/06/2021 | Flixfilm

Locombianos på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Freddy Beltrán, Diego Camargo, Catalina Guzmán
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fire af Colombias sjoveste og frækkeste komikere optræder foran et post-karantæne-publikum, der hungrer efter deres historier.

Locombianos havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Locombianos på YouTube.Se Locombianos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Locombianos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Locombianos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Locombianos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Locombianos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar