Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’oeil du malin

L’oeil du malin

13/02/2022 | Flixfilm

L’oeil du malin på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En utilfreds og misundelig journalist beslutter sig for at sabotere en succesfuld forfatters ægteskab ved at skygge hans kone.

L’oeil du malin havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’oeil du malin på YouTube.Se L’oeil du malin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’oeil du malin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’oeil du malin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’oeil du malin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’oeil du malin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar