Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Loev

01/05/2017 | Flixfilm

Se Loev på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sudhanshu Saria
Skuespillere: Dhruv Ganesh, Siddharth Menon, Shiv Panditt, Dixit
Spilletid: 92 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Livet vendes på hovedet for en Wall Street-stjerne, da en vandretur fører til, at han udforsker sine sande følelser for en gammel ven, der er utilfreds med sin kæreste.


Se Loev på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoev havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loev ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loev herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loev er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loev stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar