Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Løven: Den store kats skjulte adfærd

Løven: Den store kats skjulte adfærd

17/08/2021 | Flixfilm

Løven: Den store kats skjulte adfærd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Naturfilmmageren Reinhard Radke følger to løveflokke på savannen, mens varmefølsomme kameraer optager det, der sker efter mørkets frembrud.

Løven: Den store kats skjulte adfærd havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Løven: Den store kats skjulte adfærd på YouTube.Se Løven: Den store kats skjulte adfærd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Løven: Den store kats skjulte adfærd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Løven: Den store kats skjulte adfærd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Løven: Den store kats skjulte adfærd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Løven: Den store kats skjulte adfærd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar