Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Løvindernes kamp for overlevelse

Løvindernes kamp for overlevelse

17/08/2021 | Flixfilm

Løvindernes kamp for overlevelse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Reinhard Radke har stillet skarpt på en gruppe løvinder i det sydlige Kenya. De risikerer alt for at redde deres unger, da manglen på mad truer flokken.

Løvindernes kamp for overlevelse havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Løvindernes kamp for overlevelse på YouTube.Se Løvindernes kamp for overlevelse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Løvindernes kamp for overlevelse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Løvindernes kamp for overlevelse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Løvindernes kamp for overlevelse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Løvindernes kamp for overlevelse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar