Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lokillo: Nada es igual

Lokillo: Nada es igual

13/08/2021 | Flixfilm

Lokillo: Nada es igual på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den hylemorsomme komiker Lokillo Florez bruger sange og vitser til at berøre, hvordan latinamerikanerne har vænnet sig til en ny verden med krammeforbud.

Lokillo: Nada es igual havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lokillo: Nada es igual på YouTube.Se Lokillo: Nada es igual på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lokillo: Nada es igual ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lokillo: Nada es igual stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lokillo: Nada es igual, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lokillo: Nada es igual er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar