Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LOL Surprise: The Movie

LOL Surprise: The Movie

08/10/2021 | Flixfilm

LOL Surprise: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Family
Instruktion: Alex Kamb, Joan Mok, Lauren Ciaravalli
Skuespillere: Ashley Angione, Sarah J. Bartholomew, Jessica Ruth Bell
Spilletid: 47 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: De smarte dukkesøstre Queen Bee og Royal Bee laver deres første film med hjælp fra deres modebevidste venner i dette unikke magiske eventyr.

LOL Surprise: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LOL Surprise: The Movie på YouTube.Se LOL Surprise: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LOL Surprise: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LOL Surprise: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LOL Surprise: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LOL Surprise: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar