Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LOL

01/09/2014 | Flixfilm

Se LOL på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Lisa Azuelos
Skuespillere: Miley Cyrus, Douglas Booth, Ashley Greene
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Lolas teenageliv er fyldt med hjertesorger, forelskelse og tøjkriser. Kæresten Chad har været hende utro, og Lolas mor ser slet ikke, at hun ikke er et barn længere.

LOL havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LOL på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LOL ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LOL stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LOL, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LOL er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar