Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LOL

01/09/2014 | Flixfilm

Se LOL på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lisa Azuelos
Skuespillere: Jean-Luc Bilodeau, Douglas Booth, Vivian Le Borgne, Bridget Brown
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Lolas teenageliv er fyldt med hjertesorger, forelskelse og tøjkriser. Kæresten Chad har været hende utro, og Lolas mor ser slet ikke, at hun ikke er et barn længere.


Se LOL på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLOL havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LOL ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LOL herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LOL er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LOL stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar