Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lola

01/12/2013 | Flixfilm

Se Lola på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Rainer Werner Fassbinder
Skuespillere: Barbara Sukowa, Armin Mueller-Stahl, Mario Adorf, Matthias Fuchs
Spilletid: 115 min
Land: West Germany
Sprog: German, English, French, Latin
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da Manni mister nogle penge som tilhører hans mafiaboss, må kæresten Lola på 20 minutter fremskaffe pengene eller vil det få fatale konsekvenser for Manni.


Se Lola på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLola havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lola ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lola herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lola er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lola stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar