Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’ombrellone

L’ombrellone

19/05/2021 | Flixfilm

L’ombrellone på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I denne romantiske komedie tilbringer en mand en weekend ved den italienske riviera, hvor han spekulerer på, om hans kone har været ham utro med en af sine fine venner.Se L’ombrellone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

L’ombrellone havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’ombrellone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om L’ombrellone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’ombrellone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’ombrellone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’ombrellone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar