Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lommbock

09/11/2018 | Flixfilm

Se Lommbock på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Christian Zübert
Skuespillere: Moritz Bleibtreu, Dar Salim, Thomas Binder, Daniela Eck
Spilletid: 91 min
Land: Germany
Sprog: German, English, Polish, Swedish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter at have fundet kærligheden i det narkofri Dubai er Stefan tilbage i Tyskland for at hente papirer. Men hans gamle ven Kais vaner laver ravage i det.

Lommbock havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lommbock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lommbock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lommbock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lommbock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lommbock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Lommbock

  1. Monika - kl. 10:01, 09-11-2018:

    Fair warning: der er en voldtægtsscene i filmen. Den bliver behandlet som en joke, men den er langt fra morsomt.

    Skriv kommentar