Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Boulevard

London Boulevard

29/12/2014 | Ingen kommentarer

Se London Boulevard på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: William Monahan
Skuespillere: Colin Farrell, Keira Knightley, David Thewlis, Anna Friel
Spilletid: 103 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Mitchell, der for nylig er blevet prøveløsladt fra fængslet, forsøger at komme på ret køl ved at tage et job som håndværker for en indadvendt ung filmstjerne.


Se London Boulevard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


London Boulevard havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om London Boulevard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til London Boulevard herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til London Boulevard er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Boulevard stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar