Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Boulevard

London Boulevard

29/12/2014 | Flixfilm

London Boulevard på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktion: William Monahan
Skuespillere: Colin Farrell, Keira Knightley, Ray Winstone
Spilletid: 103 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mitchell, der for nylig er blevet prøveløsladt fra fængslet, forsøger at komme på ret køl ved at tage et job som håndværker for en indadvendt ung filmstjerne.

London Boulevard havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til London Boulevard på YouTube.Se London Boulevard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om London Boulevard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Boulevard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame London Boulevard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til London Boulevard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar