Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Fields

London Fields

30/09/2019 | Flixfilm

Se London Fields på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Mathew Cullen
Skuespillere: Amber Heard, Cara Delevingne, Theo James, Jason Isaacs
Spilletid: 118 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En clairvoyant femme fatale prøver at identificere sin fremtidige morder, mens hun samtidig passer sin voksende gruppe beundrere.


Se London Fields på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLondon Fields havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om London Fields ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til London Fields herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til London Fields er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Fields stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar