Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Has Fallen

London Has Fallen

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se London Has Fallen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Babak Najafi
Skuespillere: Alon Aboutboul, Waleed Zuaiter, Adel Bencherif, Mehdi Dehbi
Spilletid: 99 min
Land: UK, Bulgaria, USA
Sprog: English, Italian, French, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Terrorister er fast besluttet på hævn og angriber en gruppe af verdens ledere i London. Nu er det op til Mike Banning at redde den amerikanske præsident – igen.


Se London Has Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


London Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om London Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til London Has Fallen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til London Has Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar