Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Has Fallen

London Has Fallen

01/02/2018 | Flixfilm

Se London Has Fallen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Babak Najafi
Skuespillere: Alon Aboutboul, Waleed Zuaiter, Adel Bencherif, Mehdi Dehbi
Spilletid: 99 min
Land: UK, Bulgaria, USA
Sprog: English, Italian, French, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Terrorister er fast besluttet på hævn og angriber en gruppe af verdens ledere i London. Nu er det op til Mike Banning at redde den amerikanske præsident – igen.


Se London Has Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


London Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om London Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til London Has Fallen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til London Has Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar