Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Has Fallen

London Has Fallen

13/12/2021 | Flixfilm

London Has Fallen på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Babak Najafi
Skuespillere: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
Spilletid: 99 min
Land: United States, United Kingdom, Bulgaria
Sprog: English, Italian, French, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Terrorister er fast besluttet på hævn og angriber en gruppe af verdens ledere i London. Nu er det op til Mike Banning at redde den amerikanske præsident – igen.Se London Has Fallen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

London Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til London Has Fallen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om London Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame London Has Fallen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til London Has Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar