Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » London Spy

London Spy

06/03/2017 | Flixfilm

Se London Spy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ben Whishaw, Edward Holcroft, Jim Broadbent, Zrinka Cvitesic
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da hans elskerinde forsvinder, kaster en festglad, ung, britisk hedonist sig ud i spionagens farlige verden for at finde sandheden.

London Spy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se London Spy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om London Spy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at London Spy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame London Spy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til London Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar