Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lone Hero

Lone Hero

04/03/2015 | Flixfilm

Se Lone Hero på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Ken Sanzel
Skuespillere: Lou Diamond Phillips, Sean Patrick Flanery, Robert Forster, Tanya Allen
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En lille ørkenby kommer på den anden ende, da to motorcyklister røver en butik og truer enhver familie, der måtte anmelde dem.


Se Lone Hero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLone Hero havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lone Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lone Hero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lone Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lone Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar