Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lone Hero

Lone Hero

04/03/2015 | Flixfilm

Lone Hero på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Ken Sanzel
Skuespillere: Lou Diamond Phillips, Sean Patrick Flanery, Robert Forster
Spilletid: 90 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En lille ørkenby kommer på den anden ende, da to motorcyklister røver en butik og truer enhver familie, der måtte anmelde dem.

Lone Hero havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lone Hero på YouTube.Se Lone Hero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lone Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lone Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lone Hero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lone Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar