Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lone Survivor

Lone Survivor

01/12/2014 | Flixfilm

Lone Survivor på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch
Spilletid: 121 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Pashtu, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Mark Wahlberg spiller Marcus Luttrel, en Navy Seal, i denne actionfilm, som er baseret på en virkelig operation rettet mod en Talibanleder.

Lone Survivor havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lone Survivor på YouTube.Se Lone Survivor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lone Survivor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lone Survivor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lone Survivor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lone Survivor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar