Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lone Survivor

Lone Survivor

01/12/2014 | Flixfilm

Se Lone Survivor på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Biography, Drama, War
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Mark Wahlberg spiller Marcus Luttrel, en Navy Seal, i denne actionfilm, som er baseret på en virkelig operation rettet mod en Talibanleder.


Se Lone Survivor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLone Survivor havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lone Survivor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lone Survivor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lone Survivor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lone Survivor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar