Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Long March to Freedom

Long March to Freedom

08/07/2022 | Flixfilm

Long March to Freedom på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bernard Hill, Charley McDougall, Sydney Barthorpe
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Interviews af overlevende og dramatiske rekonstruktioner skildrer den brutalitet, som allierede krigsfanger udholdt under en tvungen march i Polen i januar 1945.

Long March to Freedom havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Long March to Freedom på YouTube.Se Long March to Freedom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Long March to Freedom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Long March to Freedom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Long March to Freedom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Long March to Freedom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar