Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Long shot

Long shot

01/03/2021 | Flixfilm

Se Long shot på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, O'Shea Jackson Jr.
Spilletid: 125 min
Land: USA, Canada, Colombia
Sprog: English, Swedish, French, Vietnamese, Russian, Hebrew
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter en uventet genforening hyrer en stædig præsidentkandidat en bedrevidende taleskriver, der rokker ved hendes politiske strategi – og hendes hjerte.

Long shot havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Long shot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Long shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Long shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Long shot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Long shot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar