Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Long Shot

Long Shot

29/09/2017 | Flixfilm

Se Long Shot på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktør: Jacob LaMendola
Skuespillere: Tasha Boggs, Juan Catalan, Melissa Catalan, Miguel Catalan
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da Juan Catalan arresteres for et mord, han ikke har begået, bygger han sagen om sin uskyld på råbåndsoptagelser fra en populær serie. En dokumentar.


Se Long Shot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLong Shot havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Long Shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Long Shot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Long Shot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Long Shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar