Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Long Story Short

Long Story Short

14/02/2022 | Flixfilm

Long Story Short på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Josh Lawson
Skuespillere: Rafe Spall, Zahra Newman, Ronny Chieng
Spilletid: 90 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En evigt ugidelig mand vågner op til en virkelighed, hvor få minutter konstant sender ham et år frem i tiden. Han har nu et kapløb med tiden for at redde sit ægteskab.

Long Story Short havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Long Story Short på YouTube.Se Long Story Short på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Long Story Short ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Long Story Short stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Long Story Short, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Long Story Short er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar