Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Long Time Running

Long Time Running

12/11/2017 | Flixfilm

Se Long Time Running på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jennifer Baichwal(co-director), Nicholas de Pencier(co-director)
Skuespillere: Gord Downie, Paul Langlois, Gord Sinclair, Bobby Baker
Spilletid: 97 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm følger det elskede rockband The Tragically Hip på deres koncertturné gennem Canada for sidste gang i 2016.


Se Long Time Running på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLong Time Running havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Long Time Running ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Long Time Running herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Long Time Running er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Long Time Running stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar