Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Longboarding LA to NY

Longboarding LA to NY

20/06/2022 | Flixfilm

Longboarding LA to NY på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung britisk filmskaber og hans venner forsøger at skate 4800 km tværs over USA for at samle penge ind til kræftbehandling. Hvad kan dog gå galt?

Longboarding LA to NY havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Longboarding LA to NY på YouTube.Se Longboarding LA to NY på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Longboarding LA to NY ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Longboarding LA to NY stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Longboarding LA to NY, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Longboarding LA to NY er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar