Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Longest Third Date

Longest Third Date

18/04/2023 | Flixfilm

Longest Third Date på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: Brent Hodge
Skuespillere: Khani Le, Matt Robertson
Spilletid: 75 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da Khani og Matt mødtes på en datingapp, havde de ingen anelse om, at COVID-19 ville forvandle deres spontane tur til Costa Rica til en rejse på flere måneder.Se Longest Third Date på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Longest Third Date havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Longest Third Date på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Longest Third Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Longest Third Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Longest Third Date, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Longest Third Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar