Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Both Ways

Look Both Ways

17/08/2022 | Flixfilm

Look Both Ways på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Wanuri Kahiu
Skuespillere: Lili Reinhart, Danny Ramirez, Aisha Dee
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Natalie får sin universitetseksamen, og samme aften bliver hendes liv splittet i parallelle virkeligheder, efter hun tager en graviditetstest. Hvad vil hendes liv bringe?

Look Both Ways havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Look Both Ways på YouTube.Se Look Both Ways på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Look Both Ways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Look Both Ways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Look Both Ways, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Look Both Ways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar