Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Who’s Back

Look Who’s Back

09/04/2016 | Flixfilm

Se Look Who’s Back på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Blieden, Sean Devlin
Skuespillere: Zach Galifianakis, Adam Goldberg, James Mercer, The Shins
Spilletid: 68 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da Adolf Hitler vågner op på stedet, hvor førerbunkeren lå 70 år tidligere, forveksles han med en fremragende komiker og bliver et mediefænomen.


Se Look Who’s Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLook Who’s Back havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Look Who’s Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Look Who’s Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Look Who’s Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Look Who’s Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar