Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Who’s Talking Now

Look Who’s Talking Now

24/04/2022 | Flixfilm

Look Who’s Talking Now på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hvem snakker nu? Et gadesmart gadekryds og en snobbet fuldblodshund. Det bliver en test af viljestyrke, lydstyrke og heltemod, da de to slutter sig til familien Ubriacco.

Look Who’s Talking Now havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Look Who’s Talking Now på YouTube.Se Look Who’s Talking Now på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Look Who’s Talking Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Look Who’s Talking Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Look Who’s Talking Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Look Who’s Talking Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar