Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Who’s Talking

Look Who’s Talking

01/11/2018 | Flixfilm

Se Look Who’s Talking på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mollie er en enlig mor, der søger efter den perfekte far til hendes barn. Hendes baby, Mikey, foretrækker babysitteren James.

Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Look Who’s Talking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Look Who’s Talking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Look Who’s Talking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar