Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Who’s Talking

Look Who’s Talking

01/11/2018 | Flixfilm

Se Look Who’s Talking på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mollie er en enlig mor, der søger efter den perfekte far til hendes barn. Hendes baby, Mikey, foretrækker babysitteren James.


Se Look Who’s Talking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLook Who’s Talking (Det er mig der snakker) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Look Who’s Talking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Look Who’s Talking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar