Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Look Who’s Talking

Look Who’s Talking

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Look Who’s Talking på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Mollie er en enlig mor, der søger efter den perfekte far til hendes barn. Hendes baby, Mikey, foretrækker babysitteren James.


Se Look Who’s Talking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Look Who’s Talking herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Look Who’s Talking (Det er mig der snakker) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Look Who’s Talking stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore