Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Looop Lapeta

Looop Lapeta

04/02/2022 | Flixfilm

Looop Lapeta på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Aakash Bhatia
Skuespillere: Taapsee Pannu, Tahir Raj Bhasin, Dibyendu Bhattacharya
Spilletid: 131 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da Savis kæreste mister en gangsters penge, må hun løbe om kap med tiden for at redde situationen – men først skal hun slippe ud af en mystisk tidssløjfe.Se Looop Lapeta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Looop Lapeta havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Looop Lapeta på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Looop Lapeta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Looop Lapeta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Looop Lapeta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Looop Lapeta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar