Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Looper

02/02/2018 | Flixfilm

Se Looper på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Rian Johnson
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano
Spilletid: 113 min
Land: USA, China
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 2044 tjener en lejemorder stort på at dræbe mennesker, der er sendt tilbage fra fremtiden. Men hvad vil han gøre, når hans næste offer er hans fremtidige jeg?

Looper havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Looper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Looper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Looper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Looper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Looper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar