Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Looper

02/02/2018 | Flixfilm

Se Looper på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Rian Johnson
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano
Spilletid: 113 min
Land: USA, China
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I 2044 tjener en lejemorder stort på at dræbe mennesker, der er sendt tilbage fra fremtiden. Men hvad vil han gøre, når hans næste offer er hans fremtidige jeg?


Se Looper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Looper havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Looper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Looper:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Looper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Looper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar