Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Loot

14/02/2022 | Flixfilm

Loot på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Silvio Narizzano
Skuespillere: Lee Remick, Richard Attenborough, Hywel Bennett
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: To venner begår et bankrøveri og gemmer byttet i en kiste, men en excentrisk kriminalbetjent er lige i hælene på dem.

Loot havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Loot på YouTube.Se Loot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Loot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar