Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lorca. El mar deja de moverse

Lorca. El mar deja de moverse

05/09/2022 | Flixfilm

Lorca. El mar deja de moverse på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktion: Emilio Ruiz Barrachina
Skuespillere: Rafael Amargo, Luis María Anson, Teresa del Olmo
Spilletid: 100 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Gennem interviews og historisk research forsøger denne dokumentar at opklare det mystiske mord på den spanske digter Federico García Lorca.

Lorca. El mar deja de moverse havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lorca. El mar deja de moverse på YouTube.Se Lorca. El mar deja de moverse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lorca. El mar deja de moverse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lorca. El mar deja de moverse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lorca. El mar deja de moverse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lorca. El mar deja de moverse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar