Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lord of War

Lord of War

24/02/2015 | Flixfilm

Se Lord of War på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Andrew Niccol
Skuespillere: Nicolas Cage, Ethan Hawke, Jared Leto
Spilletid: 122 min
Land: France, Germany, United States
Sprog: English, Ukrainian, German, Spanish, Russian, French, Arabic, Turkish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en ukrainsk immigrant går fra at være småforbryder til at være verdens førende våbenhandler, finder han hurtigt ud af, at hans profit også har en pris.

Lord of War havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lord of War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lord of War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lord of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lord of War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lord of War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar