Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’ordinateur des pompes funèbres

L’ordinateur des pompes funèbres

21/03/2022 | Flixfilm

L’ordinateur des pompes funèbres på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fred keder sig i sit job som ingeniør hos et forsikringsfirma og bygger et program for at slippe af med enhver, der bringer ham elendighed – begyndende med hans kone.

L’ordinateur des pompes funèbres havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’ordinateur des pompes funèbres på YouTube.Se L’ordinateur des pompes funèbres på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’ordinateur des pompes funèbres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’ordinateur des pompes funèbres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’ordinateur des pompes funèbres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’ordinateur des pompes funèbres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar