Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lords and Ladles

Lords and Ladles

16/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Lords and Ladles på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre af Irlands bedste kokke – Derry Clarke, Catherine Fulvio og Paul Flynn – mødes på overdådige herregårde for at genskabe fortidens banketter.


Se Lords and Ladles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lords and Ladles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lords and Ladles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lords and Ladles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lords and Ladles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lords and Ladles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar