Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lords and Ladles

Lords and Ladles

16/08/2018 | Flixfilm

Se Lords and Ladles på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre af Irlands bedste kokke – Derry Clarke, Catherine Fulvio og Paul Flynn – mødes på overdådige herregårde for at genskabe fortidens banketter.


Se Lords and Ladles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLords and Ladles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lords and Ladles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lords and Ladles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lords and Ladles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lords and Ladles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar