Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lords and Ladles

Lords and Ladles

16/08/2018 | Flixfilm

Se Lords and Ladles på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre af Irlands bedste kokke – Derry Clarke, Catherine Fulvio og Paul Flynn – mødes på overdådige herregårde for at genskabe fortidens banketter.

Lords and Ladles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lords and Ladles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lords and Ladles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lords and Ladles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lords and Ladles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lords and Ladles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar