Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lords of Dogtown

Lords of Dogtown

17/02/2016 | Flixfilm

Se Lords of Dogtown på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Catherine Hardwicke
Skuespillere: John Robinson, Emile Hirsch, Rebecca De Mornay, William Mapother
Spilletid: 107 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En gruppe utilpassede unge fra Californien opfinder en ny form for skateboarding og har svært ved at håndtere, at den sport, de lever for, bliver en stor forretning.


Se Lords of Dogtown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLords of Dogtown havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lords of Dogtown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lords of Dogtown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lords of Dogtown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lords of Dogtown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar