Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lords of Scam

Lords of Scam

03/11/2021 | Flixfilm

Lords of Scam på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Guillaume Nicloux
Skuespillere: N/A
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne dokumentar om svindlerne, der snød EU's CO2-kvoteordning og tjente millioner, følger deres succes, og hvad der skete, da de vendte sig mod hinanden.

Lords of Scam havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lords of Scam på YouTube.Se Lords of Scam på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lords of Scam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lords of Scam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lords of Scam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lords of Scam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar