Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lorena, Light-Footed Woman

Lorena, Light-Footed Woman

20/11/2019 | Flixfilm

Lorena, Light-Footed Woman på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktion: Juan Carlos Rulfo
Skuespillere: Lorena Ramirez, Mario Ramírez, Santiago Ramírez
Spilletid: 28 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, Tarahumara
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Lorena Ramírez fra Mexicos Rarámuri-samfund lever et stille liv – undtagen når hun tager sandalerne på for at konkurrere som ultramaratonløber.

Lorena, Light-Footed Woman havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lorena, Light-Footed Woman på YouTube.Se Lorena, Light-Footed Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lorena, Light-Footed Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lorena, Light-Footed Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lorena, Light-Footed Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lorena, Light-Footed Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar