Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’oro Del Mondo

L’oro Del Mondo

21/04/2021 | Flixfilm

Se L’oro Del Mondo på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou, Nota Tserniafski
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En rig forretningsmands søn tvinger en kvinde til at blive hans forlovede, ved at true med at ruinere hendes forældre, indtil en uventet helt dukker op.

L’oro Del Mondo havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se L’oro Del Mondo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’oro Del Mondo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’oro Del Mondo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’oro Del Mondo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’oro Del Mondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar