Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’oro Di Scampia

L’oro Di Scampia

29/04/2021 | Flixfilm

Se L’oro Di Scampia på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou, Nota Tserniafski
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I et nabolag, der hærges af kriminalitet, åbner Enzo en judoskole for at hjælpe udsatte teenagere med at finde den rette vej — og hjælpe sin søn på vej mod olympisk guld.

L’oro Di Scampia havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se L’oro Di Scampia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’oro Di Scampia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’oro Di Scampia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’oro Di Scampia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’oro Di Scampia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar