Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los Briceño

Los Briceño

04/12/2019 | Flixfilm

Los Briceño på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et skænderi med sin far bliver en ung pige fra en familie bestående af lastbilchauffører med machoattitude smidt ud hjemmefra og må klare sig selv som trucker.

Los Briceño (The Road to Love) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Los Briceño på YouTube.Se Los Briceño på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Los Briceño (The Road to Love) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los Briceño stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Los Briceño, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Los Briceño (The Road to Love) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar