Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los Briceño

Los Briceño

04/12/2019 | Flixfilm

Se Los Briceño på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et skænderi med sin far bliver en ung pige fra en familie bestående af lastbilchauffører med machoattitude smidt ud hjemmefra og må klare sig selv som trucker.Se Los Briceño på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Los Briceño (The Road to Love) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los Briceño (The Road to Love) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Los Briceño (The Road to Love) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los Briceño stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar