Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los héroes del mal

Los héroes del mal

01/06/2016 | Flixfilm

Se Los héroes del mal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre utilpassede teenagere finder fællesskab i sex, vold og småkriminalitet. Men det, der startede som sjov, truer snart med at skade dem permanent.


Se Los héroes del mal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLos héroes del mal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los héroes del mal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los héroes del mal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los héroes del mal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los héroes del mal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar