Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los héroes del mal

Los héroes del mal

01/06/2016 | Flixfilm

Los héroes del mal på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre utilpassede teenagere finder fællesskab i sex, vold og småkriminalitet. Men det, der startede som sjov, truer snart med at skade dem permanent.

Los héroes del mal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Los héroes del mal på YouTube.Se Los héroes del mal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Los héroes del mal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los héroes del mal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Los héroes del mal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Los héroes del mal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar