Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los tiempos de Pablo Escobar

Los tiempos de Pablo Escobar

01/01/2016 | Flixfilm

Se Los tiempos de Pablo Escobar på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Alessandro Angulo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 46 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne film om den mest berygtede narkosmugler nogensinde indeholder bl.a. helt nye billeder og personlige vidneberetninger.


Se Los tiempos de Pablo Escobar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLos tiempos de Pablo Escobar havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los tiempos de Pablo Escobar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los tiempos de Pablo Escobar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los tiempos de Pablo Escobar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los tiempos de Pablo Escobar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar