Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los tiempos de Pablo Escobar

Los tiempos de Pablo Escobar

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Los tiempos de Pablo Escobar på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Alessandro Angulo
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Denne film om den mest berygtede narkosmugler nogensinde indeholder bl.a. helt nye billeder og personlige vidneberetninger.


Se Los tiempos de Pablo Escobar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Los tiempos de Pablo Escobar havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los tiempos de Pablo Escobar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los tiempos de Pablo Escobar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los tiempos de Pablo Escobar er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los tiempos de Pablo Escobar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar