Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los Tigres del Norte at Folsom Prison

Los Tigres del Norte at Folsom Prison

15/09/2019 | Flixfilm

Se Los Tigres del Norte at Folsom Prison på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Tom Donahue
Skuespillere: Los Tigres del Norte
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.


Se Los Tigres del Norte at Folsom Prison på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLos Tigres del Norte at Folsom Prison havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los Tigres del Norte at Folsom Prison ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los Tigres del Norte at Folsom Prison herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los Tigres del Norte at Folsom Prison er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los Tigres del Norte at Folsom Prison stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar