Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los Tigres del Norte at Folsom Prison

Los Tigres del Norte at Folsom Prison

15/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Los Tigres del Norte at Folsom Prison på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Tom Donahue
Skuespillere: Los Tigres del Norte
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.


Se Los Tigres del Norte at Folsom Prison på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Los Tigres del Norte at Folsom Prison havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los Tigres del Norte at Folsom Prison ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los Tigres del Norte at Folsom Prison herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los Tigres del Norte at Folsom Prison er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los Tigres del Norte at Folsom Prison stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar