Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Los Últimos de Filipinas

Los Últimos de Filipinas

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Los Últimos de Filipinas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens Spanien giver afkald på sine sidste kolonier, involveres en kamptræt forpost i en lang, brutal og indimellem bizar kamp med filippinske oprørere.


Se Los Últimos de Filipinas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los Últimos de Filipinas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Los Últimos de Filipinas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar