Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Los Últimos de Filipinas

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Mens Spanien giver afkald på sine sidste kolonier, involveres en kamptræt forpost i en lang, brutal og indimellem bizar kamp med filippinske oprørere.


Se Los Últimos de Filipinas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Los Últimos de Filipinas herunder:Fra premieredatoen (2. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Los Últimos de Filipinas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar