Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Loser

18/02/2015 | Flixfilm

Se Loser på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Amy Heckerling
Skuespillere: Jason Biggs, Mena Suvari, Zak Orth
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En sørgelig studerende finder trøst hos en anderledes klassekammerat. Men kan han få hende væk fra den lærer, hun går i seng med?

Loser havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Loser på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Loser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loser stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loser, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loser er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar